(+31) 030- 227 3377 info@aaim.nl

Inspiratie

Inspiratie om de “boel aan te zwengelen”

Het transformeren van je organisatiecultuur kan een behoorlijke uitdaging zijn, dat begrijpen we maar al te goed. Het gaat namelijk gepaard met heel wat veranderingen. We kunnen ons voorstellen dat je niet meteen staat te springen voor een uitgebreid onderzoek of een grootschalig verandertraject. Maar weet je, dat is vaak helemaal niet noodzakelijk. Daarom bieden we veel organisaties graag een verfrissende “bron van inspiratie”.

Wat kun je verwachten? Nou, denk aan een gezellige middag, waardevolle tips, een flinke dosis enthousiasme, het ontdekken van jullie veranderwensen, of gewoon elkaar motiveren. Geen zorgen, we’ve got your back! Als fervente cultuurliefhebbers praten we graag met jullie over jullie organisatiecultuur en de voordelen van wat wij noemen een “ATOMIC CULTURE”.

We hebben een aantal boeiende inspiratiesessies voor jullie in petto. Wat ze allemaal gemeen hebben, is dat ze licht verteerbaar zijn, maar tegelijkertijd uitdagend en verrijkend. Aan het einde van zo’n sessie heb je gegarandeerd gelachen, elkaar aangespoord, en enkele concrete acties bepaald, om morgen al mee aan de slag te gaan. Dus waar wacht je nog op?

Van kleine MT’s tot aan hele organisaties van meer dan 1.000 mensen.

Samen gaan we van jullie dag of evennement een succes maken. We hebben veel verschillende sessies voorbereid. Maar, laten we eerlijk zijn, het is altijd maatwerk. We komen dan ook graag met jullie in contact om jullie wensen te bespreken en om jullie te verassen. Hierbij wel alvast wat onderwerpen waar we vaak voor gevraagd worden.

ATOMIC CULTURE UITGELICHT

Eén dag op de hei met Aaim. We geven je een spoedcursus Atomic Culture. We behandelen de volgende onderwerpen:

  • Waarom is cultuur zo belangrijk?
  • Wat is een Atomic Culture?
  • Welke lessen kunnen we leren van sterke en mooie organisatieculturen?​
  • Hoe scoren en beoordelen jullie de eigen cultuur?
  • Hoe kun je als leider zelf al beginnen met cultuur verbeteren en veranderen?
  • Welke stappen gaan jullie vanaf morgen zetten?

De manier om laagdrempelig te starten met samenwerken. Voor wie al wel “iets” wil doen met cultuur, maar voor wie een volledig programma of onderzoek nog te veel is.

20% uitgelicht, de kracht van microshifts

Aaim inspiratie sessies

Je gaat best lekker, of je zit juist compleet vastgeroest in de waan van de dag. Maakt eigenlijk ook niet uit, het kan altijd leuker, mooier en beter! Stel je nou eens voor dat je 20% van alles wat je doet, of alles wat jullie doen binnen je organisatie, kunt veranderen. Hoe zou het komende jaar er dan uitzien? We hebben een apart initiatief, genaamd 20%. Daarbij gaan we in op jou als individu en jour rol in je organisatie en je eigen leven. GA NAAR 20%

Meer weten? Je weet ons te vinden. 

ONS BLOG

Ringmaster of The Shitshow

Ringmaster of The Shitshow

Ringmaster of the Shitshow - Turning Chaos into Culture - We snappen het, je glas moet altijd halfvol zijn. Als leidinggevende moet je positief zijn en altijd de blik op de...

Lees meer

onze klanten

Wij hebben met trots gewerkt voor o.a.:

Aaim B.V.

KvK nr. 56880383

Bel ons gerust,

behalve om ons iets 

aan te smeren.

Wij hebben alles al.

tel: 030 - 22 733 77

Je zoekt een baan,

hebt een vraag, of je

wilt gewoon iets kwijt?

Schrijf het van je af. 

e-mail: info@aaim.nl