(+31) 030- 227 3377 info@aaim.nl

Iedere organisatie heeft tegenwoordig wel een “dashboard” of “cockpit” vol met indicatoren en stuurinstrumenten of afdelingen die misschien te zwaar zijn opgetuigd of geheel overbodig zijn. Er is veel ingericht om te zorgen dat de organisatie “gemanaged” wordt, maar u heeft vast ook het gevoel dat u door al die managementlagen, afdelingen en meters op het dashboard, praktisch stuurloos bent. Wij helpen u daarom met onze Overtollige Ballastscan!

Wij brengen in kaart wat is ingericht om als organisatie verder te komen, maar wat eigenlijk (volledig) overbodig is en wat onnodig veel tijd en energie vraagt. Wij brengen in kaart wat de behoefte is van zowel de directie als uw medewerkers. Daarbij helpen wij u met het verwijderen van onnodige ballast en sturen op waar het nu eigenlijk echt om draait. Hierbij hanteren wij altijd de uitganspunten “minder is meer” en “vakmensen zij het meest gebaat bij vrijheid en eigen verantwoordelijkheid”.

Om te bepalen of de Ballastscan iets voor is, helpen we u met een kleine diagnose. Middels deze scan willen we u inzicht verschaffen of wij iets voor u kunnen betekenen. Indien u dit wenst, geven we u een korte en bondige analyse.

De scan die u nu gaat invullen is ook vooral als knipoog bedoelt naar waar het vaak niet om zou moeten draaien bij organisaties. Toch hopen we dat de vragen u aan het denken zetten. Het invullen kost u minder dan 10 minuten.

Klik hier om naar de vragenlijst te gaan