(+31) 030- 227 3377 info@aaim.nl

Leiderschapsprogramma

Overwin uitdagingen en zorg voor een mooie cultuur!

Je wilt een goede leider zijn, resultaten halen en tegelijk een mooie organisatiecultuur neerzetten! Maar er zijn veel potentiële beren op de weg. Denk aan: Reactieve mensen, Hoge werkdruk, Leven in de waan van de dag, grote uitstroom van mensen en een lastige arbeidsmarkt. Hoe je daar als leiders mee omgaat? Volg ons leiderschapsprogramma. 

Gids bij verandering

Gelukkig hoef je het niet alleen te doen! Wij zijn er om je te helpen! Wij begrijpen dat veranderen lastig is, voor jou en voor anderen binnen je organisatie. Onze no-nonsense aanpak hierbij is gebaseerd op best practices bij meer dan 130 organisaties die wij de afgelopen jaren hebben geholpen. We kennen vrijwel alle markten en hebben uitgebreide ervaring in coaching en het begeleiden van leidinggevenden. We vermijden managementtaal en zijn helder, doortastend, en houden het graag luchtig.

Samen aan de slag: met jou als leider en de organisatie!

Ons leiderschapsprogramma bestaat uit twee pijlers: Pijler 1 is gericht op jou als leider en het versterken van je vaardigheden. Pijler 2 is gericht op het zorgen voor een mooie organisatiecultuur.

Pijler 1: Jij als leider! We kijken naar je leiderschapsstijl en pakken onderwerpen aan zoals communicatie, teambuilding, time-management, conflictbeheersing, enzovoort. Specifiek richten we ons op een goede toon aan de top. We hebben regelmatig momenten waarop we kennis brengen, reflecteren, de samenwerking verbeteren en ervoor zorgen dat jij of jullie MT een betere aansluiting hebben bij wat er leeft in de organisatie… en hoe jullie hier goed op kunnen inspelen.

Pijler 2: Zorgen voor een mooie organisatiecultuur. Pijler 2 is gericht op het creëren van een mooie organisatiecultuur door 8 structuren aan te pakken. We kijken naar structuren omdat die, samen met de omgeving, richting geven aan het gedrag van medewerkers. Als je deze structuren aanpast op de gewenste cultuur, dan gaan mensen zich anders gedragen en werken. We maken deze structuren meetbaar voor en na de verandering. Zo wordt het resultaat van die veranderingen ook écht tastbaar en zorgen we voor trots binnen de organisatie.

Hulp bij verandering

Onze aanpak helpt jou bij het doorvoeren van veranderingen. Niet wij, maar jij loopt voorop en wordt gezien als degene die verandering realiseert. Wat was het spreekwoord ook alweer? Geef een man een vis… Geef een man hengel…?

Nog even praktisch…

We kiezen er bewust voor om in ons leiderschapsprogramma te werken met leiders en managementteams binnen organisaties met minimaal 50 medewerkers. Onze trajecten duren 6 tot 12 maanden. Meer weten over ons leiderschapsprogramma? Stuur een mail naar info@aaim.nl

VAN NAAR
Cultuur leidt jou Jij leidt cultuur
Vage intenties en grote woorden Aanwijsbare resultaten en trots. 
Geen idee hoe we moeten veranderen en waar te beginnen? Bewezen aanpak op basis van best practices 
Veel investeren in werken met externen Verandering voortaan zelf  in gang zetten
Cultuur is vaag en niet tastbaar Expliciete focus op wat belangrijk is
Een reactieve organisatie Een proactieve organisatie

ONS BLOG

Ga binair mailen!

Ga binair mailen!

Binair Mailen: Een Efficiënte Benadering om Probleemoplossing te Stimuleren Het is voor bijna iedereen een bekende frustratie, een overvolle mailbox. De hele dag door komen er...

Lees meer

onze klanten

Wij hebben met trots gewerkt voor o.a.:

Aaim B.V.

KvK nr. 56880383

Bel ons gerust,

behalve om ons iets 

aan te smeren.

Wij hebben alles al.

tel: 030 - 22 733 77

Je zoekt een baan,

hebt een vraag, of je

wilt gewoon iets kwijt?

Schrijf het van je af. 

e-mail: info@aaim.nl