(+31) 030- 227 3377 info@aaim.nl

Jullie gewenste cultuur vanuit structuur!

Waarom aaim

Visie
Wij geloven dat succesvolle, mooie en onderscheidende organisaties een combinatie zijn van een proactieve cultuur, heldere strategie en authentieke identiteit.

Het is ons streven om zoveel mogelijk organisaties te helpen effectiever, succesvoller en meer onderscheidend te zijn. Dit doen wij door de onderdelen cultuur, strategie en identiteit te versterken en tot in de haarvaten op elkaar af te stemmen. Succesvol en onderscheidend zijn betekent volgens ons dan ook volledig consistent zijn in wat je als organisatie vindt, zegt en doet.

Kortom, wij zorgen voor organisaties die “gewoon” anders zijn. Organisaties die het gewoon vinden om zowel klanten, medewerkers als concurrenten positief te verwonderen.

Achtergrond
De afgelopen decennia zijn veel organisaties zwaar opgetuigd en erg op elkaar gaan lijken.  Denk bijvoorbeeld aan de “nieuwste” strategieën, marketingtermen of meetinstrumenten die om de paar jaar vervangen worden. Jammer genoeg zijn ze vaak één op één vergelijkbaar met die van concurrenten. Het gevolg, veel grijze muizen en veranderingen die vooral een lapmiddel zijn. Het effect? Veel klanten en medewerkers zijn ongeïnteresseerd en verandermoe. We zijn met Aaim gestart omdat we geloven dat het “gewoon” anders kan en weten dit ook keer op keer aan onze klanten te bewijzen.

Aanpak en resultaat
Wij zorgen allereerst samen met u voor een proactieve organisatiecultuur. Die cultuur vertalen we door naar een heldere strategie en concrete aanpassingen met focus op effectiviteit en onderscheidend vermogen. Het resultaat? Een mooiere en authentieke organisatie die zowel op de korte als langere termijn succesvol is.

Aaim B.V.

KvK nr. 56880383

Bel ons gerust,

behalve om ons iets 

aan te smeren.

Wij hebben alles al.

tel: (+31) 030- 227 3377

Je zoekt een baan,

hebt een vraag, of je

wilt gewoon iets kwijt?

Schrijf het van je af. 

e-mail: info@aaim.nl