(+31) 030- 227 3377 info@aaim.nl

Onze whitepapers!

Whitepaper Atomic Culture

Op naar een Atomic Culture!

Het veranderen van gedrag is niet eenvoudig. Maar toch, wanneer je goed begrijpt wanneer mensen wel open staan voor verandering, of er zelfs van gaan houden, zijn er hele mooie dingen mogelijk. Daarom hebben wij het ATOMIC CULTURE concept ontwikkeld.

Binnen een ATOMIC CULTURE worden grote rigoureuze veranderingen vermeden. We werken juist toe naar de gewenste cultuur aan de hand van heel veel kleinere, atomische, veranderingen. Lees het whitepaper

Hoe je cultuur op de werkvloer écht verandert!

Cultuur is meer dan een gezellig sfeertje. Het zijn de waarden, normen en rituelen van de organisatie, de optelsom van het gedrag dat de mensen vertonen, de stille sfeerbepaler die ervoor zorgt of iemand zich er wel of niet op zijn gemak voelt. Uiteindelijk is cultuur datgene waarmee je duidelijk richting geeft aan alle beslissingen die je neemt. Hoe je die cultuur écht verandert… Dat lees je in dit whitepaper

Hoe word je de beste werkgever van het land?

In 2023 moet je het nodige te bieden hebben om gewilde kandidaten te overtuigen bij jou te komen werken. Je wilt daarnaast vooral je goede mensen aan boord houden. Maar hoe voorkom je dat zij op jou raken uitgekeken en door anderen worden weggeplukt? Al met al sta je voor een uitdaging: hoe word je de beste en leukste werkgever van het land? Lees het in ons whitepaper.

De rol van leiderschap in de organisatiecultuur

Met deze whitepaper willen we je op weg helpen om jouw rol als leider zo passend mogelijk te maken in combinatie met jouw organisatiecultuur. Zodat je mensen je organisatie naar het door jou beoogde succes leiden. We zetten je dus alvast een spiegel voor. Lees het whitepaper!

onze klanten

Wij hebben met trots gewerkt voor o.a.:

Aaim B.V.

KvK nr. 56880383

Bel ons gerust,

behalve om ons iets 

aan te smeren.

Wij hebben alles al.

tel: 030 - 22 733 77

Je zoekt een baan,

hebt een vraag, of je

wilt gewoon iets kwijt?

Schrijf het van je af. 

e-mail: info@aaim.nl